Word lid

Wie we zijn

ViaKunst is sinds 2009 de Utrechtse gezelligheidsvereniging voor kunst en cultuur. Bij ons kun je terecht voor een fijne groep mensen, waarmee je toffe activiteiten onderneemt en gezellige borrels hebt. Dit is natuurlijk allemaal vrijblijvend, want wij kennen namelijk geen verplichtingen of ontgroeningen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, vrienden kan maken en dat iedereen zich welkom voelt.

Commissies

Bij ViaKunst kunnen leden lid worden van verschillende commissies. Deze commissies ondersteunen de vereniging. ViaKunst heeft veel verschillende commissies. Voor ieder is er wel iets! Ben jij al nieuwsgierig geworden naar wat voor commissies wij hebben?

Lees meer

Besturen

Het bestuur van ViaKunst bestaat uit een groep enthousiaste ViaKunsters die de vereniging vertegenwoordigen en leiden. Zij zorgen ervoor dat de dagelijkse- en algemene zaken op orde zijn. Zo begeleiden zij commissies, en zorgen zij ervoor dat iedereen zich op zijn plek voelt bij ViaKunst. Je zal hun dan ook het meeste op de borrels en de activiteiten vinden! Dit jaar is het de taak van Bestuur Boom om jullie het leukste jaar ooit te bezorgen!

Lees meer

Disputen

In ViaKunst kunnen leden op eigen initiatief een dispuut oprichten. Een dispuut is een groep mensen binnen de vereniging die dezelfde interesse deelt. Zo hebben wij binnen ViaKunst verschillende disputen zoals bijvoorbeeld het bordspelletjes dispuut of het museumjaarkaart dispuut. Disputen binnen ViaKunst zijn volledig vrijblijvend!

Geschiedenis

Sinds 2009 zijn wij bezig geweest om verschillende studenten rondom kunst en cultuur te verbinden. In de afgelopen jaren dat wij bestaan, hebben wij veel bereikt en daar zijn wij enorm trots op. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar wat ViaKunst in de afgelopen jaren heeft gedaan?

Lees meer

Niet iedereen is hetzelfde binnen ViaKunst en dat maakt het juist zo fijn.

Dalida, lid sinds 2018

Vragen? Wij hebben antwoorden!

Nog vragen?

Bekijk onze Q & A

Join op jouw manier

Bij ViaKunst zijn we wat anders dan je gewend bent.
Ook met lid worden. Kies zelf je route…

Word meteen lid

  • Elke week leuke activiteiten
  • 30 dagen gratis uitproberen
  • Geen ontgroening

Word lid

Kom kennismaken

  • Doe gratis een keer mee
  • Proef de sfeer
  • Ontmoet de leden

Kom langs