Word lid
< Wie we zijn

Commissies

Bij ViaKunst zijn er verschillende commissies waar leden bij kunnen vanaf het begin van het jaar. Commissies organiseren activiteiten, maken dingen voor de hele vereniging of houden zich met andere zaken binnen de vereniging bezig. Hierdoor zijn commissies de perfecte manier om gelijk veel leden te leren kennen! Hieronder kan je vinden wat de commissies van ViaKunst nou precies doen.

De Activiteitencommissie

De AcCie voorziet de vereniging van leuke activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden.

De Creatieve Commissie

De CreaCie zorgt voor een breed aanbod aan creatieve workshops. Deze workshops zijn niet alleen super gezellig en leerzaam, maar je gaat ook naar huis met iets dat je zelf gemaakt hebt! Dit kan van alles zijn, van een terrarium tot een digitaal kunstwerk.

De Cultuurcommissie

De CultuurCo organiseert culturele activiteiten waarbij leden een uitstapje maken, zoals musea, theater, de film en het organiseren van een festival aan het eind van het jaar.

De Feestcommissie

De naam van de commissie zegt het al, de Feestco houdt zich bezig met het opzetten van feesten. Dit is een team dat echt van een feestje houdt en zij streven ervoor om elkaar jaar een top feest neer te zetten. 

De Kookcommissie

De KookCo is dé commissie voor leden die van eten en/of koken houden! Zij zorgen er met elkaar voor dat je als ViaKunster een leuke avond krijgt met een verzorgde en lekkere maaltijd.

De Promotiecommissie

De promotiecommissie houdt zich achter de schermen bezig met de marketing van de vereniging. Zo houden zij zich bezig met advertenties, social media en het contact met externe partijen.

De Redactiecommissie

De Redacie schrijft het ViaKunst magazine, het leukste magazine door en voor ViaKunsters. Ze schrijven meerdere magazines door het jaar heen en bundelen deze aan het eind van het jaar in een prachtig jaarboek. 

De Reiscommissie

De ReisCo organiseert elk jaar een onvergetelijke buitenlandse reis die naar een toplocatie ergens in Europa gaat. Zij zorgen ervoor dat ViaKunsters hier hun culturele horizon kunnen verbreden door ons alle cultuur te laten snuiven die deze plekken maar te bieden hebben, om ons vervolgens naar de leukste tentjes te leiden voor authentiek eten en natuurlijk een drankje.

De Webcommissie

De Webco houdt zich bezig met het onderhouden en het ontwikkelen van de digitale infrastructuur van ViaKunst. Zo ontwikkelen zij nieuwe systemen voor de vereniging die nuttig geacht worden.

Join op jouw manier

Bij ViaKunst zijn we wat anders dan je gewend bent.
Ook met lid worden. Kies zelf je route…

Word meteen lid

  • Elke week leuke activiteiten
  • 30 dagen gratis uitproberen
  • Geen ontgroening

Word lid

Kom kennismaken

  • Doe gratis een keer mee
  • Proef de sfeer
  • Ontmoet de leden

Kom langs