Word lid

Wat we doen

Bij ViaKunst kan je van alles doen, maken en beleven. Wat houdt dat in? Dat leggen we je graag hier uit. We hebben een divers en leuk activiteitenaanbod die voor iedereen toegankelijk is. Maak je geen zorgen, je hoeft geen Rembrandt te zijn om deel te nemen aan onze activiteiten.

Doen

Ben jij ook gek op gezelligheid? Dan ben je bij ViaKunst op de juiste plek. Wij hebben allerlei gezellige activiteiten waar we echt iets leuks met z’n allen gaan doen. Zo zijn er elk jaar de klassiekers zoals poolen, bowlen en natuurlijk Sinterklaas. Maar een potje lasergamen of een sportieve activiteit komt ook eens voorbij. Daarnaast borrelen wij elke week, gaan we op een intro- en outrokamp, and last but not least gaan we elk jaar op een grote- en kleine reis!

De septemberetentjes hebben ervoor gezorgd dat ik snel veel verschillende mensen binnen ViaKunst leerde kennen. Hierdoor voelde ik me snel thuis binnen de vereniging.

Loïs, lid sinds 2020

Maken

Hou jij van creatief bezig zijn of wil jij graag dingen leren? Dat kan bij ViaKunst! Ieder jaar zijn er verschillende soorten activiteiten waar verschillende kunstvormen aan bod komen. Zo kan jij je schilderkunsten verrijken bij een Bob Ross workshop, of je eigen gadgets maken bij een Powerbank workshop. Hier blijft het niet alleen bij; je kan ook je eigen terrarium maken, bezig gaan houden met photoshoppen of een animatie maken.

ViaKunst is mijn happy place omdat het mijn creatieve, sociale uitlaatklep is waar ik volledig mezelf kan zijn.

Sarah, lid sinds 2019

Beleven

Cultuur snuiven is alleen maar een musea bezoeken? Zeker niet! Bij ViaKunst gaan we gezamenlijk in (en soms buiten) Utrecht om verschillende culturele evenementen te beleven. Zo zijn wij ieder jaar op de Utrechtse Popronde, Stukafest en Café Theater Festival te vinden, maar ook bij de fenomenale Museumnacht in Amsterdam. 

In mijn eerste jaar als ViaKunstlid zijn we naar museumnacht gegaan, wat echt mijn favoriete activiteit was. Toen we onverwachts midden in de nacht bellenblazend in Nemo waren beland, wist ik dat het een voorproefje was van alle leuke dingen die de komende jaren zouden gaan gebeuren.

Rivka, lid sinds 2018

En nog veel meer

Wekelijkse borrel

Elke week zijn wij op woensdag vanaf 21:00 uur te vinden in de kelder van het pand van de SSR-Nu (Oudegracht 32 aan de werf, 3511 AP Utrecht)! Daar kunnen wij, onder het genot van een drankje, gezellig bijkletsen over onze week, de afgelopen activiteiten en van alles en nog wat. Ook jij bent welkom om een keertje langs te komen!

Etentjes

Wat is er nou gezelliger dan elkaar beter te leren kennen door lekker met z’n allen te eten? De kookcommissie organiseert leuke etentjes voor de leden. Ook zijn er in september en in maart de introductie etentjes waarbij je als lid bij andere leden kan eten! Zo leer je elkaar echt goed kennen!

Dit staat er nu op de planning

Agenda

Agenda

Agenda

Vragen? Wij hebben antwoorden!

Nog vragen?

Bekijk onze Q & A

Join op jouw manier

Bij ViaKunst zijn we wat anders dan je gewend bent.
Ook met lid worden. Kies zelf je route…

Word meteen lid

  • Elke week leuke activiteiten
  • 30 dagen gratis uitproberen
  • Geen ontgroening

Word lid

Kom kennismaken

  • Doe gratis een keer mee
  • Proef de sfeer
  • Ontmoet de leden

Kom langs