Word lid
< Reglementen

Contributievaststelling

Als lid van ViaKunst betaal je jaarlijks contributie. Het reguliere contributiebedrag is 70 euro, dit bedrag is de contributie voor een heel jaar, en geldt bij lidmaatschap vanaf september.* Daarnaast zijn er dit jaar drie latere momenten waarop je je kan inschrijven, waarbij de contributie vermindert. Je kan je natuurlijk op elk moment inschrijven voor ViaKunst, maar als je van plan bent later in het jaar lid te worden, is het fijn dat daar niet de volle kosten aan verbonden zijn. Daarom hebben drie momenten waarop de contributie afloopt per elk kwart van het jaar. Vanaf februari kun je een half jaar lid worden voor 40 euro. Verder zijn er daarvoor en daarna twee kwartjaars-momenten om je in te schrijven voor een lager bedrag: vanaf december en vanaf mei. Je hebt dus vier opties om je in te schrijven met een evenredig tarief voor de tijd van het jaar op dat moment, met vier tarieven:

september* t/m november70 euro
december t/m januari50 euro
februari t/m april40 euro
mei t/m juni20 euro

Verder bieden wij dit jaar de optie om tussen september en november voor slechts 20 euro ingeschreven te staan. Je krijgt in deze periode de kans om de vereniging mee te maken en te kijken of de vereniging bij jou past. Zo niet, dan kun je je voor november kosteloos weer uitschrijven. Als je vanaf november ingeschreven blijft staan, hoef je alleen nog de resterende contributie te betalen.

* inschrijvingen tussen juli en september worden beschouwd als een inschrijving vanaf september, omdat dit het begin van het verenigingsjaar is.