Promotiecommissie

Festiceau. We zijn vijf meisjes met één doel: het vergroten van de naamsbekendheid. En niet door laveloos flyers in brievenbussen te gooien, maar door doelgerichte plannen. We gaan alle Utrechtse studenten ervan overtuigen dat ViaKunst bestaat. De commissienaam staat voor één van onze speerpunten: het organiseren van toffe feesten.

v.b.n.b. Anandi, Anna, Floor, Roos, Marthe

Voorzitter: Anandi

Overzicht, orde en observatie. Drie o’s waar Anandi wel raad mee weet. Te laat komen, kakelen of afdwalen zijn onmogelijke handelingen voor de andere commissieleden met deze vrolijke, daadkrachtige, strenge en knappe voorzitter.

Vice-voorzitter en commissaris video: Anna

Als afgestudeerd filmregisseur weet Anna wel wat regisseren is. Overal kan Anna een gekke twist aan geven en overal ziet zij kansen. Als vice-voorzitter geeft ze Anandi gouden tips. Zij is tevens verantwoordelijk voor een ViaKunst promotiefilmpje en een ludieke actie.

Commissaris feesten: Marthe

Nog maar net in het studentenleven toegetreden en nu al niet weg te staal van de Utrechtse dansvloer. Marthe is verantwoordelijk voor onder andere de komst van vele mensen, de juiste muziekkeuze en de inkoop van genoeg alcohol. Maar zij wilt voornamelijk ervoor zorgen dat er le-gen-da-risch-e nachten in de geschiedenisboeken van ViaKunst verschijnen.

Commissaris drukwerk: Floor

Flyers, stickers en posters. Onmisbare materialen in de vereniging. Floor weet maar al te goed wat marketing is en gaat deze kennis dan ook delen met de rest van de commissie. Want als Floor iets wilt, zorgt zij ook dat het voor elkaar komt.

Commissaris social media: Roos

Vanuit het bestuur versterkt Roos de commissie. Zij zorgt dat de communicatie met het bestuur vlekkeloos verloopt en zorgt voor de leukste updates op de social mediakanalen van ViaKunst.