Kookcommissie

De kookcommissie van dit jaar: Rauwkost. Gewoon. Rauwkost. Stevige kost. Rauw eten. Superfood. Maar niet alléén maar. Gewoon rauwkost.

Voorzitter: Tessa

Deze voorzitter is een reislustige die van koken houdt en de daad bij het woord voegt. Voorbeeld: ze zit in zowel de Reiscommissie als de Kookcommissie. Deze daadkracht, in combinatie met haar enthousiasme en schaamteloze attitude in de keuken maken haar de perfecte voorzitter voor de kookcommissie.

Secretaris: Charlotte

Dit theatrale type kan al haar zang- en acteerkunsten naar de berichten sluizen die ze de hongerige leden toestuurt. Geen bericht blijft onbeantwoord, en geen antwoord verlaat haar outbox zonder stijl. Ook zij weet van aanpakken, waarmee zij en Tessa als een heus powerkoppel de organisatie van deze commissie verzorgen.

Koks: Anne-Sophie, Hidde, Paul, Philip, Sophie, Tara

Deze zes koks versterken het team der culinaire ViaKunsters. Stuk voor stuk wonderen zowel binnen als buiten de keuken, die dit jaar hun uiterste best gaan doen om iedereen van stevige kost te voorzien. Wie goed oplet ziet voorzitter Philip tussen de pannen staan, die op zijn beurt goed oplet en het contact met het bestuur verzorgt.