Kookcommissie

Het centrum van de avant-garde zetelt tegenwoordig niet meer in Parijs, maar Utrecht! Met spatels, pollepels en vooral heel veel gardes gaat de kookcokmissie dit jaar aan de slag om voor de vereniging culinaire maar ook museum-waardige kunstwerken klaar te maken. Een deel van de kookcommissie is van de oude garde en stamt uit de kookcommissie Kookkunst. De commissie wordt nu ook versterkt door nieuwe frisse leden die vernieuwing in de kookunsten van ViaKunst gaan brengen. Maak je klaar voor de avant garde en En Garde!

De leden van de Kookcommissie
Naam – Studie – Favoriete Maaltijd – Specialiteit – Leuk Feitje

Jessica
Studeert Biomedische Wetenschappen
Haar favoriete gerecht is risotto (ze heeft ooit per ongeluk laten vallen dat ze dit minimaal twee keer per week eet)
haar specialiteit is Midden Oosters koken
Ze vindt wasabi het lekkerste aan sushi eten

Anne-Sophie
Literatuurwetenschap
Lekker pittige curry als hoofdgerecht en cheesecake als toetje
…curry…
Las vroeger kinderboeken normaal maar volwassenen-romans ondersteboven

Monica
Engelse taal en cultuur
Mosselen met frietjes
Pasta met garnalen
Kant & klare lasagne is m’n guilty pleasure ?

Rinske
Utrecht Law College
Lekkerste: boeuf bourguignon
Ik maak een verrekte goede pavlova of croquembouche
Ik was vroeger geobserdeeerd met griekse mythologie

Bodine
International development management
Risotto
Frambozen cheese cake
Vroeger als kind hoopte ik dat pokemon echt waren en stiekem nu nog steeds

Karin
Derdejaars Kunst en Economie
Nacho schotel
Pastinaaksoep
Ik zorg voor een beetje nuchterheid af en toe als echte Friezin!