Activiteitencommissie

Reggie. Afgeleid van de spaanse naam voor schaakkoningin: Regina, tevens de naam van de activiteitencomissie van dit jaar. Waar de naam van het bestuur, Scacci, staat voor schaken, staat Regina voor de koningin van het spel. Met 6 koninginnen gaan wij ervoor zorgen dat het een jaar wordt vol met spetterende activiteiten!

v.l.n.r Anne-May, Renée, Marthe, Pauline, Lieke, Tara

Voorzitter: Pauline

Pauline is degene die het overzicht houdt over de activiteiten en de vergaderingen en erop toeziet dat alles volgens de regeltjes van ViaKunst verloopt. Zij is degene die ervoor zorgt dat alle soorten activiteiten aan bod komen en dat jullie als leden allemaal gehoord worden.

Secretaris: Marthe

Marthe is de secretaris van Reggie en zorgt ervoor dat jullie elke week op de hoogte zijn van alle te gekke activiteiten. De leuke, originele en gekke stukjes die jullie elke week in de weekmail tegenkomen, zijn van haar! Ook is Marthe is degene die op alle mails reageert en het contact houdt met de leden.

Penningmeester: Tara

Tara houdt een oogje in het zeil als de ACO-leden geld over de balk willen smijten. Zij zorgt ervoor dat we binnen ons budget blijven en dat we jullie als leden elke keer weer bergen korting kunnen geven! Daarnaast is Tara degene die ons scherp houdt en altijd kritisch kijkt naar de keuzes die we maken.

Coördinator: Anne-May

Anne-May is de link tussen alle stenen op het schaakbord. Zij zorgt ervoor dat de communicatie tussen Scacci en Reggie soepel verloopt en dat we altijd van elkaars activiteiten en plannen op de hoogte zijn.

Aanvullend lid: Lieke

Lieke is de enthousiaste creatieveling van het stel. Waar Pauline de leden een halt toeroept als de vergadering dreigt uit te lopen, is Lieke degene die altijd weer net een stapje verder gaat en juist weer met allemaal creatieve ideeën komt! Lieke ziet erop toe dat alle activiteiten origineel, creatief, vernieuwend, en verrassend zijn!

Aanvullend lid: Renée

Renée is ons piepjonge. nieuwe lid en vult de ACO perfect aan met haar sterke organisatievermogen! Zij staat altijd voor iedereen klaar en springt bij waar nodig. Ook is zij verantwoordelijk voor alle mooie foto’s van de activiteiten die jullie op facebook tegenkomen.