Activiteitencommissie

Activiteitencommissie Vivo
Vivo wordt ook wel beschreven als de muziekterm die sterk verwant is aan Vivace, wat niet geheel toevallig de naam van het bestuur van ViaKunst is. Beide termen betekenen ‘levendig’, een begrip wat wij als activiteitencommissie willen terugbrengen in het aankomende ViaKunst jaar. De komende maanden zullen José, Danique, Nikki Rie, Yael, Emma en Anne een breed scala aan activiteiten organiseren, voor ieder wat wils!

Activiteitencommissie

Van links naar rechts: Emma, José, Danique, Nikki Rie, Yael en Anne

Voorzitter: José
6 meiden bij elkaar in 1 commissie, hoe denk je dat dat eraan toe gaat? Juist, lekker chaotisch soms! Gelukkig hebben we José als onze voorzitter, die altijd alles weer in goede banen kan leiden met haar nuchtere Friese blik. Maar naast haar voorzitterschap doet José ook nog ontzettend veel andere dingen, zoals haar studie biomedische wetenschappen waar ze erg in gedreven is. Dit uit zich zelfs in het kritisch kijken naar het hartslagritme op de truien van Vivo. Maar hier zijn we erg blij mee, want we kunnen altijd erg veel met de goed onderbouwde feedback van José tijdens onze vergaderingen. Al houdt ze niet altijd van knuffels, laten we haar daar wel aan wennen, want die verdient ze gewoon!

Secretaris: Danique
Wie is het gezicht achter de sprankelende activiteitenstukjes van de weekmail? Danique! Zij omarmt met haar warme woorden elk nieuw lid en is altijd in voor een paar uurtjes gezelligheid. Samen in een deuk liggen lukt gemakkelijk, want Danique haar lach hoor je overal! Tijdens vergaderingen laat ze met haar professionele blik onze activiteiten tot een hoger niveau komen en een DOUBLE check vergeet ze nooit! Al het mailcontact gaat via haar en als je een vraag hebt, schroom niet haar te contacten, ze reageert namelijk altijd binnen een paar minuten. Notuleren doet ze als een echte secretaresse met haar bril op het puntje van haar neus. Betrouwbaar en altijd op tijd aanwezig, onze secretaris is een grote aanwinst voor Activiteitencommissie Vivo dit jaar!

Penningmeester: Nikki Rie
Als Nikki Rie met één woord beschreven zou moeten worden, is het enthousiast. Of het nou over haar eigen idee is, of over die van een ander. Meteen bedenkt ze de leukste ideeën om de activiteit nog gezelliger te maken! Daarnaast is het nooit saai met Nikki Rie. Waar ze ook is, er wordt altijd gelachen en ze zorgt er meteen voor dat iedereen zich betrokken voelt en het naar zijn zin heeft. Ten slotte houdt ze als penningmeester de financiën goed in de gaten, let ze op ons budget en zorgt ze voor de beste korting op activiteiten!

Coördinator: Yael
Ons manusje-van-alles Yael vormt de brug naar het bestuur. Iedere week brengt zij ons de verse roddels en laatste nieuwtjes vanuit het bestuur. Als coördinator heeft Yael een zware en verantwoordelijke taak die ze met liefde volbrengt. Ze barst van de creativiteit, wat terug te zien is in de waslijsten met ideeën voor activiteiten waarmee ze altijd aan komt zetten. Met haar altijd vrolijke karakter en positieve houding is het elke keer weer een feest om te vergaderen. Yael vormt een waardevolle aanvulling voor de activiteitencommissie, waar we onmogelijk zonder zouden kunnen!

Aanvullend lid: Emma
De persoon die ons als aanvullend lid met haar vlotte persoonlijkheid uit de brand helpt is onze Emma! Naast haar inzet als ViaKunster, host ze op de zaterdagochtend als een echte professional ook haar eigen radioprogramma. Met haar ervaring en plezier in de wereld van het presenteren en feesten hebben we aan haar niet alleen een grote steun, maar ook een gezelligheidsdier! Haar gezicht zal je er altijd tussen zien als er iets leuks gaande is, zelfs tot in de late uurtjes. Initiatief en energie komt Emma nooit tekort en daarom pakt ze bijna alles aan waar ze in Vivo mee kan helpen. We zijn heel blij om haar na het introkamp te hebben mogen verwelkomen!

Aanvullend lid: Anne
Bloggen, tekenen, fotograferen, Anne zul je niet snel zien stilzitten. Ontzettend creatief en veelzijdig, wat ook altijd te merken is tijdens de vergaderingen. Ze komt altijd met originele en nieuwe ideeën, waar we samen weer op kunnen voortbouwen om tot toffe dingen te komen. En heb je die strakke foto’s al gezien van het boulderen? Juist, dan snap je meteen hoe goed Anne is in wat ze doet. Als het moet komt ze zelfs met cupcakes aanzetten tijdens een vergadering. En excuses maken omdat ze geplet zouden zijn is dan zeker niet nodig, ze waren heerlijk! Anne (en haar cupcakes) passen daarom perfect bij Vivo!