Bestuur Vuur (2010-2011)

Het bestuur van ViaKunst houdt zich bezig met de dagelijkse en algemene leiding van de vereniging. Van het begeleiden van de commissies, borrelen met de leden en het vertegenwoordigen van de vereniging in het openbaar. Het bestuur doet het allemaal.

Stefan / Voorzitter

Dit jaar zal Stefan deze functie vervullen. Onlangs terug van een halfjarige reis in het buitenland en nu beginnend aan zijn master Rechten. Wordt vaak gezien met een bier in de hand op de borrelavond. Niettemin heeft hij er zin in om dit jaar er een gezellig en creatief jaar van te maken.

Eline / Secretaris

Deze post wordt dit jaar bezet door Eline. Geen mail die haar ontgaat. Ze is verantwoordelijk voor de correspondentie en de ledenadministratie van Viakunst. Ook gaat ze de ALV’s en bestuursvergaderingen notuleren. Ze houdt van taart bakken, waar het bestuur al halsreikend naar uitkijkt.

Djoeke / Penningmeester

Alle geldstromen gaan dit jaar langs Djoeke. Zij bepaalt dit jaar waar het geld van de vereniging naar toe gaat. Zij geeft geld aan de activiteitencommissies en controleert haar uitgaven. Daarnaast is ze een groot koffie kenner en heeft een grote verzameling koffie thuis. Wordt toch altijd gespot met een theetje tijdens de vergadering.

Laurie / Coordinator

Laurie is dit jaar coördinator externe projecten en activiteiten. Een functie die een belangrijke schakel is tussen onder andere de activiteitencommissie en het bestuur. Heeft onmetelijk veel connecties in de kunst scene, waar dan ook dit jaar gretig gebruik van zal worden gemaakt. Komt niet graag te laat, komt gelukkig bijna altijd op tijd aan.