Bestuur Vivace (2017-2018)

Dit negende bestuur van ViaKunst heeft de naam Vivace gekozen. Dit is een Italiaanse muziekterm voor het aangeven van het tempo. Vivace behoort tot de snelle tempi en betekent ‘levendig’.  En levendig is wat zij als bestuur willen uitstralen. Diverse activiteiten, actieve commissies, disputen en leden zijn belangrijk voor dit bestuur, maar bovenal staat gezelligheid centraal. De andere betekenis van Vivace, welke ‘wakkerheid’ is, zal dan ook niet representatief zijn voor dit bestuur dat groot voorstander is van een borrel die tot in de late uurtjes doorgaat.

v.l.n.r. Yael, Lisette, Rinske, Jorn, Merle

Rinske van den Hazel / Voorzitter

Rinske is dit jaar de voorzitter van ViaKunst. Deze vrolijke, spontane en hardwerkende rechtenstudent zal dit jaar deze grote rol op zich nemen. Ze heeft bestuurservaring en ondanks dat ze nog geen jaar lid is van ViaKunst vervult zij glansrijk en vol passie deze rol. Verantwoordelijk, optimistisch, gezellig en vol slechte grappen leidt zij dit jaar het bestuur als geen ander en zal zij er mede voor zorgen dat ViaKunst een succesvol negende jaar zal kennen.

Lisette Soethof / Secretaris

Deze blonde schoonheid is aan het afstuderen in Kunst en Economie richting Visual Art and Design Management.  Maar intensief borrelen, dansen en  bijkletsen met de leden is waar onze Lisette voor leeft. Ze is de definitie van sprankelend en secuur en dit schijnt dan ook zeker door in de vervulling van haar taken. Haar weekmail maakt je leven weer compleet en al je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ze staat voor je klaar met een liefdevolle lach en een glas wijn in de hand en is altijd in voor een gesprek of een mailtje met een prangende vraag.

Jorn Tichelaar / Penningmeester

De enige man in ons midden. Toch houdt onze masterstudent in Innovation Sciences Jorn zich goed staande tussen de vrouwen. Met de verantwoordelijkheid over de financiën staat hij wel zijn mannetje. Als penningmeester zit Jorn alle leden achter de broek aan om te betalen zodat de geldpot van ViaKunst blijft rinkelen. Maar geld uitgeven kan hij ook als de beste. Deze sportieve gezelschapsman is graag buiten de deur voor een rondje schaatsen, fietsen of hardlopen om vervolgens in de kroeg of op een terras af te sluiten met een groot glas bier of goed glas wijn.

Yael Folkertsma / Coördinator

Tot ons groot genoeg, mag onze super vrolijke en enthousiaste Yael, dit studiejaar de rol als coördinator binnen het bestuur en de activiteitencommissie vervullen. De meest gewilde juf van Utrecht, zal met haar sterke communicatieve vaardigheden en ervaring ervoor zorgen, dat ieder lid zijn flow zal vinden bij ViaKunst. Omdat Yael in haar vrije tijd graag samen met haar orkest speelt, twijfelen we er ook niet aan dat ze voor een harmonieuze samenwerking zal zorgen tussen de activiteitencommissie en het bestuur. Haar Vivace en grote hartstocht voor de vereniging zullen hier ook zeker aan bijdragen!

Merle Veurman / Commissaris extern

Merle studeert Media production and Management en is hierdoor de aangewezen persoon om onze Facebook pagina, en media bij te houden. #Merletastisch!!! Zelfs instagram stories zijn hierdoor helemaal hip in de UIT-week geworden. Met haar vrolijke en actieve instelling wint ze vertrouwen bij alle externe partijen met een blinkende lach. Ze verzorgt bijvoorbeeld het contact met ’t Pandje en onze zusterverenigingen. Tijdens vergaderingen weet Merle ons altijd op de hoogte te houden met interessante feitjes en updates over van alles en nog wat! Kortom een geweldig, gezellig lid van ons bestuur!