Bestuur Scacci (2016-2017)

Voor de tweede keer in de geschiedenis van ViaKunst staat er sinds lange tijd weer een vijfkoppig bestuur aan het roer. Zij hebben als bestuursnaam Scacci gekozen. Scacci is het klassieke Italiaanse schaakspel bestaande uit acht keer acht vakjes, een verwijzing naar de acht jaar die ViaKunst nu bestaat. In dit spel is elk schaakstuk nodig om te winnen. Voor Scacci staat verbondenheid dan ook hoog in het vaandel: verbondenheid binnen de vereniging, verbondenheid tussen vereniging en disputen, en verbondenheid met de stad Utrecht.

v.l.n.r. Luc, Anne-Sophie, Leonie, Sam, Anne-May

Leonie Stoelinga / Voorzitter

Derdejaarsstudente ASW Leonie zal aankomend studiejaar de rol als voorzitter bij ViaKunst verwezenlijken. Ze is nog maar een jaar lid, maar het enthousiasme spat ervan af en ze kan niet wachten om de rol als mama van de vereniging te vervullen. Met haar bedachtzame persoonlijkheid en haar overvloed aan mensenkennis weten we zeker dat Leonie deze rol zal gaan knallen!

Anne-Sophie Roos / Secretaris

Anne-Sophie is dit jaar onze uiterst nauwkeurige, altijd precieze secretaris. Met net 1 jaar lidmaatschap bij ViaKunst en 21 levensjaren op haar naam, begint ze met veel enthousiasme aan haar positie in het bestuur. Deze echte Brabantse dame is zoals je al raadt altijd in voor een gezellige babbel of goed gesprek. Op de borrels kun je het met Anne-Sophie bijvoorbeeld hebben over haar grote passie en tevens universitaire studie: literatuur. Van oude romantische klassiekers tot Harry Potter, Anne-Sophie heeft het allemaal gelezen! Lief, begripvol en een luisterend oor, bij deze secretaris kun je altijd terecht met vragen of juist met antwoorden.

Sam Ruan / Penningmeester

Bussinesswoman Sam zal in het verenigingsjaar 2016-2017 de penningmeester van ViaKunst zijn. Deze Limburgse schone is naar Utrecht verhuisd om International Bussiness te studeren. Mede dankzij haar educatie is ze een zelfstandig en verantwoordelijk persoon geworden, wat haar onmisbaar maakt voor Scacci.

Anne-May Smits / Coördinator

Deze altijd vrolijke studente culturele antropologie zal ons dit studiejaar als coördinator van ViaKunst tezamen met de activiteitencommissie de fijnproevers van cultureel en minder cultureel Utrecht laten zien. Als een doorgewinterde Utrechtse en reiziger weet ze de gezelligste en bijzonderste plekjes binnen én buiten Utrecht te vinden. Met haar aanhoudende enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden zal ze er tevens voor zorgen dat alle activiteiten van de activiteitencommissie en daarbuiten vlekkeloos op elkaar afgestemd zullen zijn!

Luc van der Zandt / Commissaris extern

Multi-talent Luc zal dit jaar zijn plek in het vijfkoppige bestuur innemen als commissaris extern. Met een studie informatica en een talent voor schrijven is hij uitermate geschikt voor deze functie. Hij zal zich onder andere bezighouden met het onderhouden van contacten buiten de vereniging en zal ervoor zorgen dat alle social media van ViaKunst up-to-date blijft. Op het eerste gezicht lijkt Luc misschien een stille jongen, maar niets is minder waar. Hij neemt graag initiatief en is niet bang om zijn innoverende ideeën naar buiten te brengen. Met zijn ijzersterke discipline en zijn optimistische kijk op dingen, kan het niet anders dan dat hij zijn rol als commissaris extern met glans zal vervullen!