Bestuur Frizzante (2011-2012)

Het bestuur van ViaKunst is verantwoordelijk voor de dagelijkse en algemene leiding van de vereniging. Dit betreft het begeleiden van commissies, borrelen met de leden en het vertegenwoordigen van de vereniging in het openbaar. Bestuur Frizzante zal zich dit jaar inzetten om ViaKunst op de kaart te zetten als onderdeel van het studentenleven in Utrecht en om de vereniging te professionaliseren. Maar de activiteiten en de gezellige borrels blijven natuurlijk het belangrijkst!

Erlinde / Voorzitter

De voorzitter is het gezicht van de vereniging en eindverantwoordelijk voor alles wat zich in de vereniging afspeelt. Dit jaar zal de scherpe en intelligente Erlinde deze taak op zich nemen. Met haar brede interesse die zich uitbreidt van Russische literatuur tot Duitse films en hippe muziek, is Erlinde het ultieme ViaKunst-lid. Deze sexy brunette laat niet over zich heen lopen, maar is vooral een warme meid die alle ViaKunst-leden in haar hart sluit. Er bestaat dan ook geen twijfel dat ViaKunst zich onder haar heerschappij nog verder zal ontwikkelen als de meest culturele vereniging van Utrecht.

Milou / Secretaris

Deze functie wordt dit jaar bekleed door de schone Milou. Zij zal antwoorden als je ons mailt, het ledenbestand bijhouden en de weekmail versturen. Hoewel iedereen Milou kent als een dame die altijd druk is met dansen, feesten en haar grote passie kunstgeschiedenis, is er groot vertrouwen in haar als secretaris. Fanatiek borrelen, intensief contact met leden, uiterste nauwkeurigheid en een kritische toon is iedereen al van haar gewend. Wat wil je nog meer?

Heleen / Penningmeester

De mysterieuze Heleen zal dit jaar de kas van de vereniging beheren. Zij mag dit jaar beslissen waar het geld naartoe gaat en vandaan komt! Dat ze goed is met cijfers heeft ze de afgelopen twee jaar bewezen tijdens haar studie wiskunde. Dat er ook een heleboel andere talenten achter haar blauwe ogen schuilen zal dit jaar aan de kunstacademie blijken. De perfecte penningmeester voor ViaKunst? Ja.

Francisca / Coordinator Activiteiten

De droge Francisca met haar glinsteroogjes zal zich dit jaar inzetten voor alle activiteiten die door ViaKunst worden georganiseerd. Zij zal de activiteitencommissie begeleiden en de grotere activiteiten, zoals de buitenlandreis, organiseren. Op de reisjes die Francisca gaat organiseren verheugt heel ViaKunst zich nu al. Met haar hoofdrichting Latijns-Amerikaanse studies en haar drang om de wereld te zien kunnen dat geen suffe tripjes naar Lille worden.