Bestuur Alea (2014-2015)

Dit jaar zal ViaKunst draaiende gehouden worden door bestuur Alea!

Alea is het Latijnse woord voor dobbelsteen, dat met zijn zes kanten verwijst naar de zes jaar dat ViaKunst nu bestaat. Welke kant de dobbelsteen ook op zal rollen, met hun passie, toewijding en goede inzichten zijn de vier bestuursleden vastbesloten er een prachtig jaar van te maken!

v.l.n.r. Fay, Lilian, Shannon, Paul

Shannon Admiraal / Voorzitter

De ontzettend creatieve en sociale Shannon staat dit jaar aan het hoofd van het bestuur. Met haar leidinggevende kwaliteiten geeft ze richting aan de vereniging, en met haar nuchtere houding weet ze het overzicht te houden. Shannon studeert humanistiek en houdt van schilderen en sporten. Je kunt haar dan ook regelmatig tegenkomen bij het spinnen!

Lilian van Hoof / Secretaris

De altijd gezellige Brabantse Lilian vervult de rol van secretaris. Als secretaris is zij in één woord te omschrijven als punctueel, een eigenschap die goed van pas komt bij haar functie. Contacten zullen niet lang op haar reactie hoeven te wachten. Lilian studeert Psychologie en heeft een bijbaantje in een ijssalon.

Paul van den Berg / Penningmeester

Optimistisch en voorzien van een goede dosis stressbestendigheid houdt Paul zich als penningmeester bezig met de financiën. Rotterdam heeft hij achter zich gelaten, om de master Sociale geografie en planologie in Utrecht te gaan doen. Paul is altijd in voor een praatje en kan erg goed koken. Hou hem dan ook vooral te vriend en zorg dat je netjes betaalt, wie weet mag je een keer bij hem aanschuiven!

Fay Troost / Coördinator

Als coördinator is Fay de sturende factor binnen de activiteitencommissie. Enthousiast en gedreven staat zij altijd met beide benen op de grond. Buiten ViaKunst houdt Fay zich tijdens haar studie Theater-, Film- en Televisiewetenschap ook bezig met kunst en cultuur, waardoor zij ernaar streeft continue op de hoogte te zijn van wat er in de sector speelt. Fay is dan ook de aangewezen persoon om activiteiten te organiseren!