Foute Kersttruien Themaborrel, Thema etentje ‘Comfort Food’ & ViaKunst T-shirts

Heb jij ook winterblues, zin in knusheid en warmte? Het is inmiddels al weer veel te koud aan het worden om de trui te vermijden. Maar niet getreurd! De foute kersttruienborrel komt er namelijk weer aan! Op dinsdag 19 december zal ’t Pandje het epicentrum worden van de warmste kerstsferen. Wissel je dagelijkse knitwear een keer in voor je allerfoutste, meest campy en kleurrijke Scandinavische geitenwollensokken, of rendier/kerstboom, /sneeuwpop- trui, en je zal kans maken op een fantastische decemberprijs! Save the date voor deze zalige Whoville-achtige avond, dan zien we jullie de 19e strak in een foute trui!

Op 19 december om 19.00 uur, vóór de Foute Kersttruien Themaborrel, is het volgende kookcommissie-etentje en wel met het thema “Comfort Food”! Dus als je op Tinder geen lieverd kan vinden om de ijskoude winterse nachten mee door te brengen, dan swypet de kookcommissie je wel naar rechts. Kom je handen (en je ziel) opwarmen aan ons comfort food. De kosten van het etentje zijn 4 euro, dat is dus goedkoper dan een Tinder Plus maandabonnement! En je wordt niet zwanger van chocoladetaart. Tel uit je winst! Opgeven kan door te mailen naar de kookcommissie@viakunst-utrecht.nl

Nog meer redenen om langs te komen: De ViaKunst T-shirts zijn binnen! Heb jij hem besteld? Dan kan je hem ophalen tijdens de foute kersttruien borrel.