ViaKunst goes NFF

Het is weer tijd voor het Nederlands Film Festival! Ga op 20 september om 18:45 uur met ons mee naar de Utrechtse opening van het NFF waar de prachtige en geestige film TULIPANI zal spelen!

“TULIPANI is een sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuwse boer (Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende.

Voormalig festivaldirecteur Willemien van Aalst is vereerd: “TULIPANI is een oer-Hollandse film met Italiaans temperament. Origineel en sprankelend. Heerlijke, betoverende cinema. Het Nederlands Film Festival 2017 start met een onbetwist hoogtepunt.”

Voor maar 6 euro kun je een plekje bemachtigen bij deze mooie aftrap van het NFF. We verzamelen om 18:20 voor Pathé Rembrandt op de Oudegracht. Meld je uiterlijk 10 september aan door een mailtje te sturen naar activiteitencommissie@viakunst-utrecht.nl. Wij hebben er zin in!