ViaKunst goes Becky

ViaKunst is niet alleen binnen het theaterdispuut bezig met theater, waarmee zij repeteren voor een prachtig eindstuk. Ook staat er een theatervoorstelling op het programma. Voordat we ons oranje gaan kleden voor onze jarige koning, gaan we op woensdag 25 april om 20.30 uur samen de theatervoorstelling Becky bekijken in Theater Kikker!

“Becky gaat over een jonge witte vrouw. Opgegroeid in een bijstandsgezin met vrienden in alle kleuren kijkt verbaasd naar een nieuw stempel op haar voorhoofd: white privilege. Witte wat?”

Becky is een punky voorstelling die schaamteloos op zoek gaat naar het gevaar van privileges en racisme. Laaiend en met veel humor gaat ze de confrontatie aan met haar eigen kleur, privileges en geschiedenis. Een voorstelling op het scherpst van de actualiteit over het beest in de mens dat naar boven komt zodra het zich bedreigd voelt. Voor maar 5 euro kan jij mee naar deze fantastische voorstelling waarvoor we om 20.00 uur zullen verzamelen vóór Theater Kikker. Meld je uiterlijk zondag 22 april aan via het online aanmeldsysteem en kom samen met ViaKunst genieten van deze voorstelling!

5.00Niet ingelogd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *