Queerdispuut goes MOED

Het is eindelijk tijd voor dé activiteit waarin ViaKunst met het Queerdispuut mee kan naar een van de mooiste tentoonstellingen van het Centraal Museum: Wat niet gezien wordt. The Museum Of Equality and Diffference (MOED) heeft deze tentoonstelling samen met het Centraal Museum gemaakt met het uitgangspunt van diversiteit. De presentatie maakt volgens MOED de witte mannelijke blik vanuit diverse perspectieven expliciet en vult deze aan.

We zullen een mooie rondleiding krijgen, dus we zullen van alle achtergrond voorzien zijn. Of je nu kort of lang bent, blond of bruin haar hebt, queer of niet queer bent, iedereen is dan ook welkom! Deze activiteit is voor alle ViaKunsters, je hoeft dus niet bij het Queerdispuut te zitten om mee te gaan. Meld je snel aan & be proud with us!

Queerdispuut goes MOED
Woensdag 8 mei – verzamelen om 12.45u – 4 euro, gratis voor museumkaarthouders* – Centraal Museum – aanmelden uiterlijk op donderdag 2 mei

6.00Niet ingelogd


*Museumkaarthouders, let op: geef het bij je aanmelding door als je een museumkaart hebt. Mocht je het daar vergeten, app Monica. Als je het niet doorgegeven hebt voor de aanmelddeadline, loop je de kans dat je de reguliere prijs moet betalen.