Online programma ViaKunst tijdens de UIT!

Vanwege de nieuwe restricties die afgelopen donderdag in de persconferentie duidelijk werden, heeft ViaKunst een geweldig online programma voor jullie in elkaar gezet, waar je vrijblijvend kennis kan maken met de vereniging! Elke activiteit vindt online plaats. Nadat je je hebt aangemeld krijg je meer te horen over het platform waar de activiteit plaatsvindt.

Wil jij je aanmelden? Klik hier
of kopieer de volgende URL: https://forms.gle/ukCHLEQ9Mdx6kHfV9

 

Wij hebben heel erg veel zin om jullie online te ontmoeten!

De activiteiten zijn als volgt: 

 


Maandag

12:30-14:00 Hoe overleef je je studententijd?

Tijdens deze livestream krijg je verschillende ViaKunsters te zien die jou iets vertellen over hun studentenleven. Je krijgt kamers te zien en tips over hoe je ze zo efficiënt, goedkoop en leuk mogelijk inricht. Hoe moeilijk is het eigenlijk om je plantjes in leven te houden? Wij hebben alle tips! Vergeet niet, je kunt ons ook alle vragen stellen die jij nog hebt: over studeren, verenigingen, feesten, en de lekkerste theesoorten. 

18:00-19:00 Hoe kook je lekker, goedkoop en vegan?

Onze leden laten je zien hoe je lekker, goedkoop en vegan kan koken! Veel mensen denken bij vegan altijd alleen aan salades en dure vervangers. Dat hoeft helemaal niet! Als student kun je makkelijk vegan zijn, en tijdens deze activiteit laten wij je zien hoe. Moet je zelf ook nog eten? Pak wat je in huis hebt, onze experts helpen je met een creatieve maaltijd bedenken – ook als het niet vegan is ;). Gewoon zin om te kijken? Ook helemaal goed, we kletsen altijd heel wat af tijdens het koken en hebben zin om je te leren kennen!

20:00-21:00 Radio-uurtje

Wij hebben behoorlijk wat muzikale leden in onze vereniging, die hun muzieksmaak graag aan je laten horen. Leun rustig achterover en geniet van ons radio-uurtje, voorzien van commentaar van onze eigen leden!

Dinsdag

12:00-13:30 Origami workshop

Altijd al willen leren hoe je van die mooie vormpjes kan vouwen? Vouw met ons mee, en leer hoe je kraanvogels, kikkers, lampjes en nog veel meer kunt maken! Geen fancy papier nodig, gewoon wat je in huis hebt! 

15:00-17:00 Improvisatieworkshop

Bij ViaKunst kun je zelf een dispuut opzetten. Deze workshop wordt gegeven door een van onze leden, die het succesvolle improvisatie dispuut opzette! Zin om mee te doen met improviseren? Je hebt geen kennis nodig van theater of toneel, als je er maar lol in hebt!

20:00-00:00 Open borrel + 30 seconds

Bij ViaKunst kun je iedere dinsdag op onze borrel terecht. Dat is geen verplichting, maar gewoon iets wat veel leden gezellig vinden. Kom je naar onze online borrel? We hebben zin om je te leren kennen! Bang voor ongemakkelijke stiltes? Het spelletjesdispuut staat voor je klaar met 30 seconds en meer! We maken er een leuke avond van 🙂 

Woensdag

11:30-13:30 Photoshop-workshop

Altijd al willen weten hoe fotoshop nu eigenlijk werkt? Of gebruik je vaak fotoshopprogramma’s maar vind je het leuk om meer te leren en er met anderen mee bezig te zijn? Je bent welkom bij onze workshop! Je kunt aan de slag met opdrachten of je eigen foto(’s) meenemen: wij helpen je verder. Geen fancy of dure programma’s nodig, alles is gratis!

13:45-15:00 Bob Rossen (schilderen met wat je in huis hebt)

Onze eigen ViaKunst-BobRoss helpt je met het maken van de mooiste kunstwerken. Met verf als je dat in huis hebt, maar we kunnen je ook helpen met andere materialen! Doe gezellig mee en eindig met een leuk kunstwerk om je kamer mee op te fleuren!

20:00-00:00 Speeddate borrel

Na al deze activiteiten meer weten van onze vereniging of onze leden? Of heb je gewoon zin om nieuwe mensen te leren kennen? Kom naar onze online speeddate borrel en leer in rap tempo onze leden kennen! Na het speeddaten is er natuurlijk de kans om gezellig te blijven hangen, na te praten, of een spelletje te doen!