Liftwedstrijd

De liftwedstrijd zal dit jaar in het Hemelvaartsweekend zijn, dit is van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei. Hou er rekening mee dat we vrijdagochtend heel vroeg vertrekken!

Zoals ieder jaar blijft de eindlocatie geheim tot op de dag van vertrek. We kunnen alvast een hint geven: “Onze meningen waren eerst sterk verdeeld” ?

Wanneer je deelneemt, lift je in een koppel van twee. Het is dus belangrijk dat je op tijd een liftbuddy vindt. Om veiligheidsredenen staan wij (op hoge uitzonderingen na) alleen man-vrouw koppels toe. Gezien het geringe aantal VK-mannen, mogen de VK-ladies eventueel op zoek naar een liftbuddy van buiten de vereniging. De VK-mannen verzoeken we vriendelijk om een vrouw van binnen VK te vergezellen bij het liftavontuur.

De reis zal €60 kosten inclusief overnachtingen en activiteiten. Mocht je nu geen zin hebben om op de terugweg weer te liften, dan is er ook de mogelijkheid om bij ons een treinticket te regelen! Als je hiervan gebruik wilt maken, geef dit dan aan in je aanmeldingsmail.

Wil je mee? Geef je dan samen met je liftbuddy op door vóór vrijdag 21 april te mailen naar reiscommissie@viakunst-utrecht.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *