Bieregezellige activiteiten tijdens de Diesweek!

De diesweek zit eraan te komen. Eén van de leukste weken van het jaar want een hele week activiteiten met ViaKunst. De diesweek vindt dit jaar plaats van dinsdag 20 februari t/m zaterdag 24 februari. Houd deze week dus vrij in je agenda want dit wil je niet missen! Het thema van de diesweek is dit jaar ‘Bieregezellig’, het motto van ons bestuur. Op deze pagina vind je alle  verschillende activiteiten van dag tot dag die door commissies of bestuur worden georganiseerd. Wanneer je je aan moet melden voor een activiteit is er een aanmeld knop te vinden!

Haute Biersine
Bieregezellig? Daar weet kookcommissie Avant-Garde wel raad mee! Want naast dat bier voor heel veel gezelligheid kan zorgen, is bier natuurlijk ook heel lekker. En eten ook. Dus wat is er lekkerder dan een combinatie van die twee? Daarom introduceren wij met gepaste trots het etentje “Haute Biersine”, een bieregezellig driegangendiner met in elk gerecht, je raadt het al, bier verwerkt. De kosten voor dit etentje zullen €4,50 bedragen en het zal plaatsvinden op dinsdag 20 februari in buurthuis de Speler. Aanmelden kan tot vrijdag 16 februari via onderstaande knop.

(Helaas is de aanmeld datum voor deze activiteit verstreken)

Bieregezellige borrel
De Diesweek komt er aan en naast alle activiteiten die er deze week zijn gepland, is er ook weer een open borrel! De borrel heeft het thema van de diesweek in het algemeen: ‘Bieregezellig’ dus dat betekent dat het gegarandeerd een knalfuif wordt! Heb je dus nog vrienden, vriendinnen, huisgenoten, studiegenoten, huisdieren, neven, nichten, broers, zussen, die mogelijk geïnteresseerd zijn om lid te worden bij ViaKunst of zin hebben in een avondje gezelligheid? Dan is dit het moment om ze mee te nemen en te laten zien hoe gezellig en fantastisch wij zijn! De borrel zal op dinsdag 20 februari vanaf 21.00 uur zijn, en zoals elke borrel gewoon in ’t Pandje.

Crazy 88 à la ViaKunst
Het is weer tijd om Utrecht onze aanwezigheid te laten voelen! Op de tweede dag van de Diesweek, op woensdag 21 februari, zullen we vanaf 19.30 uur door de Utrechtse straten gaan rennen om 88 spannende, creatieve, en ietwat absurde opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren. We gaan een race tegen de klok aan, gewapend met een camera, schmink, stoepkrijt en andere vreemde artifacten. Lachen is gegarandeerd, brullen misschien, en plezier kan sowieso ook niet uitblijven. Leer de meer out of the box kanten van je normaal veel te brave mede-viakunsters kennen, wordt de befaamde winnaar van de dag en doe gratis mee. Meld je uiterlijk zondag 18 februari aan via het online aanmeldsysteem en maak je diesweek helemaal compleet!

0.00Niet ingelogd

Kroegentocht
De perfecte activiteit voor een studentenvereniging en eentje die hoog op ons lijstje stond: een kroegentocht! Kroeghoppen in de leukste stad van Nederland, dat kan uiteraard niet ontbreken tijdens de diesweek. Daarom hebben we een aantal leuke kroegen uitgezocht die we langs zullen gaan. Kroegen die je misschien niet zo snel bezoekt of juist misschien wel. We zullen een leuke route lopen door de stad en hierbij de kroegen opleuken met ons enthousiasme. We zullen beginnen in onze stamkroeg ’t Pandje waarbij het eerste rondje bier van ons is. De rest van de avond kan je zelf bepalen hoeveel of hoe weinig je uitgeeft. Na de laatste kroeg is het aan jou wat te doen. We zouden het super leuk vinden als je ons komt vergezellen in de EKKO waar we tot in de late uurtjes zullen genieten tijdens No Hits no Glory! Belangrijk om te weten is dat je ook altijd later aan kan sluiten en kan gaan wanneer je wilt. Aanmelden voor de bieregezellige kroegentocht kan met de knop hieronder tot uiterlijk dinsdag 20 februari.

0.00Niet ingelogd

The Cocktail Coalition
In de “Bieregezellige Diesweek” mag een avond vol drank en gezelligheid niet ontbreken. Welk drankje geeft jou een vakantiegevoel? Wat doet jou nou echt denken aan de zomer? Als het aan de reiscommissie ligt zijn dat COCKTAILS!!! En daarom zal de reiscommissie een geweldige cocktailwedstrijd organiseren voor maar €5,00. Ben jij ook een beetje competitief ingesteld, of heb je gewoon zin in een avondje cocktails drinken, kom dan tijdens de Diesweek op vrijdag 23 februari naar “The Cocktail Coalition”. Kan jij niet wachten? Meld je dan nu aan via het online aanmeldsysteem, en doe dit uiterlijk zondag 18 februari!

5.00Niet ingelogd

Uitbrak lunch
Na deze week ben je waarschijnlijk helemaal gesloopt net als ons. En hoe kan je dan beter de week afsluiten dan met een uitbraklunch. Eten moeten we allemaal dus waarom dan niet in een groot en gezellig gezelschap. Net als de open borrel is dit een open activiteit. Neem dus al jouw vrienden, vriendinnen, huisgenoten, ouders, broers of zussen mee. De locatie wordt later nog bekend gemaakt maar zal een fijne plek in de stad zijn waar voor een ieder wat wils is. Lunch is voor eigen rekening en als we erna nog steeds niet klaar met elkaar zijn, kunnen we altijd nog door de stad in om drankjes te doen. Om een idee te hebben hoeveel mensen er ongeveer komen, willen we vragen je aan te melden door te mailen, vooral ook als je aanhang meeneemt. Het is mogelijk om zonder aanmelding te komen maar in verband met het reserveren is het voor ons fijn om te weten waar we vanuit kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *